Pragus

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR
Arnaud Hartog

Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht die gevoed wordt door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen. Daarbij oog hebben voor het vraagstuk zelf maar vooral ook de organisatorische context van de vraag.

Sinds 2005 met passie aan het werk in de gezondheidszorg om een bijdrage te mogen leveren aan het verbeteren van de zorg. Als adviseur/projectmanager actief om projecten tot een mooi resultaat te brengen voor patiënt en zorgverlener. Met rust en pragmatiek komen tot concrete uitkomsten in zeer diverse projecten die veelal gekenmerkt worden door vernieuwing.  Het inzetten van moderne technologieën is hierbij slechts het middel en niet het doel an sich. In staat om snel te schakelen tussen de verschillende niveaus binnen een organisatie om daar de verbinding te maken.

Kennisgebieden:

  • analyse en ontwerp van oplossingen die zorg en ICT verbinden;
  • complexe implementaties;
  • organisatieverandering.

https://www.linkedin.com/in/arnaud-hartog-3916b1/

Humanus Pragus


Arco Schenkel

arco

Managing Partner

Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Deze feedback krijg ik veelal terug van mijn omgeving, het zijn eigenschappen waar ik graag aan vasthoud. Daarnaast is mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerkend voor mijn handelen.

Lees meer ➝

Edy Kikken

edy

Managing Partner

Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft. Aandacht voor menselijke drijfveren, transparantie en haalbaarheid zijn voor mij belangrijke ankerpunten voor behalen van resultaat.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant

Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Het juiste tempo bepaalt de haalbaarheid van de verandering die ik graag organiseer en mobiliseer. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant

Het leggen van verbindingen op alle niveau’s in zorgorganisaties maar ook ver daarbuiten, daar ligt mijn kracht. Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant

Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Met mijn humor, flexibiliteit en aandacht voor de relatie weet ik de gewenste resultaten met het team te realiseren. Vertrouwen geven en krijgen!

Lees meer ➝

Lisanne van Breukelen

lisanne

Management Consultant

Besluitvaardig, recht voor zijn raap en aandragen van correcte en concrete oplossingen. Deze kwaliteiten komen tot zijn recht in mijn rol als healthcare consultant in politiek gevoelige omgevingen van ziekenhuizen, jeugdzorg en ggz instellingen.

Lees meer ➝

Nadine van Huuksloot

DS (4)

Management Consultant

Mensgericht en positief; brengt rust en houdt het overzicht. Zorgt voor een pragmatische aanpak met focus op klant- en servicegericht denken en werken. Kwaliteiten in het begeleiden van mensen en projecten. Vindt het belangrijk om een omgeving te creëren waarin ieder kan floreren doordat er harmonie is en ieder zijn talent inzet.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant

Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt. Ik motiveer en faciliteer zo dat uitdagingen, mensen en oplossingen bij elkaar komen.

Lees meer ➝

Jij

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Jij bent in staat zelfstandig projecten te ontwikkelen en te leveren bij onze klanten en een relatie met onze klanten te ontwikkelen en te onderhouden; samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant

Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht
het best tot uitdrukking. Kracht die gevoed wordt door rust en snel
schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen. Daarbij oog hebben voor
het vraagstuk zelf maar vooral ook de organisatorische context van de vraag.

Lees meer ➝