Pragus

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238
Arnaud Hartog

Ik zou mijzelf omschrijven als een pragmatische professional met een passie voor de zorg. In 2005 ben ik in mijn loopbaan bij toeval terecht gekomen in de gezondheidszorg en sindsdien heeft het me niet meer los gelaten. Mijn jarenlange expertise kunnen inzetten in de zorg betekent voor mij het verschil kunnen maken in de kwaliteit van zorg(processen) en niet te vergeten het werkplezier van zorgprofessionals. Dat geeft mij energie en voldoening.
Mijn ervaring is dat mensen in de zorg vaak werken vanuit een bepaalde gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid. 
Dus ik mag altijd samenwerken met gemotiveerde en veelal gepassioneerde professionals net als ik.

Favoriete quote: “Als je geconfronteerd wordt met een probleem, denk dan goed na. Als er een oplossing is, dan heeft het geen zin je zorgen te maken. Is er geen oplossing, dan heeft het geen zin je zorgen te maken.”
– Dalai Lama

Talenten
Skiën doe ik al sinds mijn vierde. Het geeft me een gevoel van vrijheid, ontspanning en avontuur.
Ook al is de weg omhoog elke keer dezelfde lift, de afdaling naar beneden is toch elke keer anders. Dit geldt ook voor de projecten die we bij Pragus doen; het einddoel is veelal hetzelfde, echter de weg om dat te bereiken is elke keer anders omdat de omstandigheden verschillen en telkens anders zijn. Maar met ervaring en techniek bereik je veilig en met een voldaan gevoel je einddoel.

Opmerkelijkste opdracht
Mijn opmerkelijkste opdracht bij Pragus was mijn eerste opdracht in dienst van Pragus. Ik was nog maar net terug van vakantie of ik werd gebeld of ik zo snel mogelijk aan de slag kon bij het St. Antonius ziekenhuis om daar te helpen met de voorbereiding van de Go Live van Epic. De Technical Dress Rehearsal moest nog gedaan worden en daar was niet zoveel tijd meer voor. In een week of 7 hebben we alle werkstations en printers over 3 locaties heen getest op gereedheid voor het werken met Epic. Een hels karwei maar wel met een mooi resultaat afgesloten want met go live waren er maar zeer weinig problemen met printers en de werkstations.

Logo-Black-14px

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝