Pragus

Diane Breugelmans

portret_diane_9551
Diane Breugelmans

Ik woon met mijn man en kinderen in het gezellige Brabant. Ik hou van de bourgondische gezelligheid, maar ik trek er ook graag op uit. Ik heb inmiddels veel van de wereld gezien. Mijn ontdekkingslust en nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Door mijn enthousiasme, motivatie, organisatietalent en ‘kom maar op’ houding, weet ik achter de schermen van Pragus de ballen goed hoog te houden!

Favoriete quote: The measure of love is when you love without measure.”
– St. Francis de Sales

Talenten
Ik ben een mensenmens en een teamplayer, in sport en in werk. Ik hou ervan om met mijn team of met mijn collega’s iets goeds neer te zetten. Dit kan een spannende wedstrijd zijn, maar ook een nieuw gestructureerd proces. Daarnaast hou ik ook van een uitdaging. Een wedstrijd speel ik om te willen winnen en qua werk geeft mijn ‘spin in het web’-functie mij genoeg uitdaging om mijn skills in te kunnen zetten. Ik ben een structuurjunkie en ik vind het heerlijk om te kunnen (re)organiseren, structureren en vernieuwen. Mijn nieuwsgierigheid komt hierbij goed van pas. Door mijn Brabantse gemoedelijkheid ben ik oprecht, altijd in iedereen geïnteresseerd en probeer ik het team zo goed mogelijk te ondersteunen.

Kortom: er zijn voor mij genoeg ballen omhoog te houden!

Opmerkelijkste opdracht
Toen ik bij Pragus begon, in februari 2017, bestond mijn functie nog niet. Het werk was er natuurlijk wel, maar dit deden de partners nog zelf. Leuk, want ik kon mijn functie sturen en inrichten zoals hij nu is. Een uitdaging ook, want ik moest de partners ervan overtuigen en laten zien dat ze steeds meer aan mij over konden laten. Dat vonden ze in het begin best spannend, maar als ik kijk naar hoe mijn functie nu is en hoe deze is uitgegroeid, kan ik zeggen dat het goed gelukt is. Ik ben trots op hoe goed en gestructureerd alles achter de schermen bij Pragus loopt en ik vind het fijn om deel uit te mogen maken van dit leuke team!

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝