Pragus

Edy Kikken

portret_edy_9619-2
Edy Kikken

Ik ben een ervaren consultant die niet bang is om de vinger op de zere plek te leggen. Altijd met maar één doel: prestaties te verbeteren met pragmatische oplossingen. In mijn werk kijk ik altijd naar drijfveren van de professionals waar ik mee te maken heb en zoek vervolgens op een transparante wijze naar haalbare oplossingen. Ik heb ruime ervaring als programmamanager, coach, management consultant en manager in diverse sectoren. Innovatie en klantgerichtheid vormen de rode draad in mijn werk.

Als het creëren van draagvlak op directieniveau, committeren en enthousiasmeren van medewerkers en resultaatfocus belangrijk zijn, ben ik je man.

Favoriete quote: “The world needs dreamers and the world needs doers. But above all what the world needs most are dreamers that do.”
– Sarah Ban Breathnach

Talenten
Ik ben een pionier, goed in staat risico’s te wegen en noodzakelijke maatregelen te definiëren en te nemen. Dat vernieuwen, onderzoeken of experimenteren doe ik niet zomaar; dat doe ik vanuit een visie of concept.

De (kwaliteit van) zorg is een groot goed. Dat mogen we niet verkwanselen. Tegelijkertijd is stilstand achteruitgang in deze sector. Elke speler in de zorg heeft dan ook de morele plicht om zich te blijven vernieuwen. En die spelers die in staat zijn goed te reageren op wijzigingen van binnen of van buiten de sector zullen succesvol zijn en overleven. Of het systeemwijzigingen zijn, het mondiger worden van de patiënt, nieuwe behandelingen: alles is even relevant en vraagt om een antwoord. Vanuit een visie.

Opmerkelijkste opdracht
Ik ben verantwoordelijk geweest voor een opdracht voor een organisatie op het grensvlak van zorg en welzijn. We hebben prachtige concepten ontwikkeld. Maar het allerbelangrijkste was het feit dat bij het team van de opdrachtgever het inzicht ontstond dat bij elke vernieuwende stap die gezet werd de klant gevraagd moest worden naar zijn/haar mening/inzicht. Alleen dan weet je  of je op de goede weg zit; alleen dan weet je of je innovatie wel enig nut heeft.

Logo-Black-14px

 

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝