Pragus

Marcel Verwijst

portret_marcel_9609
Marcel Verwijst

Ik ben een echte regelneef puur sang, ook wel projectmanager genoemd, en een echt mensen mens. Ik ben vader van Mees (10) en de partner van Suzanne en woon in het prachtige Oosterbeek waar ik regelmatig mijn rondjes op de racefiets draai en mijn handicap probeer te verlagen op de Edese GC Papendal. Geen berg is mij, letterlijk, te hoog en ik ben niet voor één gat te vangen. 

Favoriete lijfspreuk: Trust the process

Talenten
Mijn kracht zit in het verbinden van de krachten van mensen in het project waardoor alle puzzelstukjes in elkaar vallen en er een optimaal resultaat ontstaat. Hoewel ik een gevoelsmens ben maak je me niet snel gek en pak ik iedere uitdaging op mijn eigen pragmatische manier  aan.

De toekomst van de gezondheidszorg zal steeds meer gericht zijn op preventie. Het gebruik van wearables gaat daar een belangrijke rol in spelen. Een smartwatch die data verzameld over jouw vitale functies en deze doorstuurt naar een “control room” in een gezondheidscentrum zal voordat we het weten de norm zijn. Vanuit de “control room” kan voortijdig worden gesignaleerd of iemand gezondheidsrisico’s loopt en kunnen er maatregelen worden getroffen. Mijn ambitie is een rol te kunnen vervullen in het implementeren van deze concepten in de zorg.

Opmerkelijkste opdracht
In de 19 jaar dat ik als consultant/projectmanager werkzaam ben is de implementatie van Epic in het UMC in Groningen één van de mooiste projecten ooit. Om in een programma van 250 mensen een cruciale rol te spelen als Go-Live coördinator was voor mij een unieke ervaring en enorm inspirerend. Om na enkele maanden van keihard werken het signaal te kunnen geven dat we er klaar voor zijn is een emotioneel en prachtig moment. Met alle medewerkers met zoveel energie en drive zo’n mooi resultaat leveren was een unieke ervaring.

Logo-Black-14px

 

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

portret_marcel_9609

Management Consultant

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝