Pragus

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643
Migchel Dirksen

Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Met mijn humor, flexibiliteit en aandacht voor de relatie weet ik de gewenste resultaten met het team te realiseren.

Favoriete lijfspreuk: Vertrouwen geven en krijgen!

Talenten
Het uiteenzetten van de grote lijnen, focus op de lange termijn en altijd het positieve van de voordelen blijven zien, daar ben ik goed in. Deze kwaliteiten zet ik in voor het zorgecosysteem van de toekomst. Hoe het zorgecosysteem zich ontwikkelt  is nog onbekend, maar door mijn flexibiliteit en kennis neem ik organisaties mee op deze reis.

Als consultant, programma- en projectmanager heb ik ruime ervaring opgedaan in projecten op het snijvlak van Business en IT. Met aanpakken en resultaten die voor mijn klanten nieuw waren, waarin mijn aandacht voor de inhoud belangrijk is. De opgedane ervaring in de zorgsector maar ook daar buiten wil ik in de komende jaren blijven inzetten ten behoeve van de ontwikkeling van het zorgecosysteem. Op het vlak van vernieuwing en projectexecutie.

Het beste tot mijn recht kom ik in omgevingen waar ik rust en structuur kan brengen, waar keuzes onderbouwd en gemaakt moeten worden en resultaten tastbaar.

Opmerkelijkste opdracht
Het implementeren van een aantal Agile principes binnen een nieuwe afdeling. Ik vind het  leuk om de organisatie mee te nemen in het gedachtegoed en te focussen op punten waar het verbetering  kan brengen. Dit is niet een eenvoudige klus, maar voor mij is het geslaagd wanneer de eerste teams de vruchten plukken van de nieuwe werkwijze.

Logo-Black-14px

 

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝