Pragus

Nadine van Huuksloot

DS (4)
Nadine van Huuksloot

Management Consultant 

Mensgericht en positief; brengt rust en houdt het overzicht. Zorgt voor een pragmatische aanpak met focus op klant- en servicegericht denken en werken. Kwaliteiten in het begeleiden van mensen en projecten. Vindt het belangrijk om een omgeving te creëren waarin ieder kan floreren doordat er harmonie is en ieder zijn talent inzet.

Een open houding waardoor verbindingen op alle niveaus binnen een organisatie gelegd worden, bezit relativeringsvermogen en houdt overzicht.

Mijn ervaring ligt in project- en procesmanagement in zowel de commerciële als de publieke sector. Mede door het opzetten van een eigen onderneming en het werken binnen verschillende organisaties in diverse branches heb ik mij breed ontwikkeld.

Enkele succesvol afgeronde activiteiten: projectleider (bijv. digitalisering), zone-coördinatie bij Go-Live nieuw EPD, begeleiden van en draagvlak creëren bij verandertrajecten, coördineren van teams, ontwikkelen strategie bij zorginstelling, procesinnovatie, implementatie en training Zaakgericht Werken bij gemeenten en workshops geven.

De kernwoorden die als rode draad door de projecten lopen zijn: verbinding, optimalisatie, communicatie, innovatie, creativiteit en verandermanagement.

Kennisgebieden:

  • Organisatieontwikkeling
  • Draagvlak creëren bij organisatieveranderingen
  • Coördineren en leiden van teams en projecten bij veranderingen

Logo-Black-14px

 

 

Humanus Pragus


Arco Schenkel

arco

Managing Partner
Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Lees meer ➝

Edy Kikken

edy

Managing Partner
Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant
Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant
Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant
Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lees meer ➝

Lisanne van Breukelen

lisanne

Management Consultant
Besluitvaardig, recht voor zijn raap en aandragen van correcte en concrete oplossingen. Dit zijn kwaliteiten die mij als persoon kenmerken.

Lees meer ➝

Nadine van Huuksloot

DS (4)

Management Consultant
Mensgericht en positief; brengt rust en houdt het overzicht. Zorgt voor een pragmatische aanpak met focus op klant- en servicegericht denken en werken.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant
Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant
Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant
Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.

Lees meer ➝