Pragus

Wij van Pragus

Pragus handelt vanuit de overtuiging dat door verbinding de zorg verder geoptimaliseerd kan worden met de klant als uitgangspunt. In ons handelen staan onze drijfveren en kernwaarden centraal.

Wij vertrouwen erop dat de zorg uiteindelijk beter wordt en dus de patiënt of cliënt ervan profiteert. Want voor de patiënt werken we aan de verbetering van de door hem/haar waargenomen kwaliteit van de zorg. Goede zorg voor iedereen die dat nodig heeft, geleverd door zorgverleners die met elkaar samenwerken. Wij starten bij de patiënt. Dat is ons bestaansrecht.

Onze kernwaarden

Pragmatisch

Een in de praktijk werkende oplossing die het verschil maakt voor patiënten is het doel. Geaccepteerd door de mensen die ermee werken en ervan afhankelijk zijn. We vinden het belangrijk de verbinding te zoeken tussen de diverse belangen in uw organisatie.

Vernieuwend

Gericht op vernieuwing in het zorg-ecosysteem waarin de patiënt een gelijkwaardige rol heeft. Focus op de kwaliteit zoals de patiënt die ervaart. Hoe kan de patiënt zo goed mogelijk geholpen worden, de ervaren kwaliteit gemaximaliseerd en de kosten worden verlaagd?

Voor mensen

Alleen een mensgerichte aanpak is succesvol. Juist in zorgorganisaties maken mensen het verschil, zeker wanneer zij worden ondersteund met de juiste informatie.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen, zeggen wat we doen en zijn eerlijk over hetgeen we niet doen of kunnen. De juiste verwachting gaat hand in hand met het juiste (afgesproken) resultaat.

Ons team

Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers

Management Consultant

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant