Pragus

Wij van Pragus

Pragus handelt vanuit de overtuiging dat door verbinding de zorg verder geoptimaliseerd kan worden met de klant als uitgangspunt. In ons handelen staan onze drijfveren en kernwaarden centraal.

Wij vertrouwen erop dat de zorg uiteindelijk beter wordt en dus de patiënt of cliënt ervan profiteert. Want voor de patiënt werken we aan de verbetering van de door hem/haar waargenomen kwaliteit van de zorg. Goede zorg voor iedereen die dat nodig heeft, geleverd door zorgverleners die met elkaar samenwerken. Wij starten bij de patiënt. Dat is ons bestaansrecht.

Onze kernwaarden

Pragmatisch

haalbaar

Een in de praktijk werkende oplossing die het verschil maakt voor patiënten is het doel. Geaccepteerd door de mensen die ermee werken en ervan afhankelijk zijn. We vinden het belangrijk de verbinding te zoeken tussen de diverse belangen in uw organisatie.

Vernieuwend

focus

Gericht op vernieuwing in het zorg-ecosysteem waarin de patiënt een gelijkwaardige rol heeft. Focus op de kwaliteit zoals de patiënt die ervaart. Hoe kan de patiënt zo goed mogelijk geholpen worden, de ervaren kwaliteit gemaximaliseerd en de kosten worden verlaagd?

Voor mensen

menselijk

Alleen een mensgerichte aanpak is succesvol. Juist in zorgorganisaties maken mensen het verschil, zeker wanneer zij worden ondersteund met de juiste informatie.

Betrouwbaar

betrouwbaar

Afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen, zeggen wat we doen en zijn eerlijk over hetgeen we niet doen of kunnen. De juiste verwachting gaat hand in hand met het juiste (afgesproken) resultaat.

Onze mensen

Arco Schenkel

arco

Managing Partner Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Edy Kikken

edy

Managing Partner Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lisanne van Breukelen

lisanne

Management Consultant Besluitvaardig, recht voor zijn raap en aandragen van correcte en concrete oplossingen. Dit zijn kwaliteiten die mij als persoon kenmerken.

Nadine van Huuksloot

DS (4)

Management Consultant Mensgericht en positief; brengt rust en houdt het overzicht. Zorgt voor een pragmatische aanpak met focus op klant- en servicegericht denken en werken.

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.