Pragus

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR
Arnaud Hartog

Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht die gevoed wordt door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen. Daarbij oog hebben voor het vraagstuk zelf maar vooral ook de organisatorische context van de vraag.

Sinds 2005 met passie aan het werk in de gezondheidszorg om een bijdrage te mogen leveren aan het verbeteren van de zorg. Als adviseur/projectmanager actief om projecten tot een mooi resultaat te brengen voor patiënt en zorgverlener. Met rust en pragmatiek komen tot concrete uitkomsten in zeer diverse projecten die veelal gekenmerkt worden door vernieuwing.  Het inzetten van moderne technologieën is hierbij slechts het middel en niet het doel an sich. In staat om snel te schakelen tussen de verschillende niveaus binnen een organisatie om daar de verbinding te maken.

Kennisgebieden:

  • analyse en ontwerp van oplossingen die zorg en ICT verbinden;
  • complexe implementaties;
  • organisatieverandering.

Logo-Black-14px

Onze mensen


Edy Kikken

edy

Managing Partner
Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Lees meer ➝

Arco Schenkel

arco

Managing Partner
Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant
Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant
Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant
Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant
Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant
Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant
Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Lees meer ➝