Pragus

Edy Kikken

edy
Edy Kikken

Managing Partner

Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft. Aandacht voor menselijke drijfveren, transparantie en haalbaarheid zijn voor mij belangrijke ankerpunten voor behalen van resultaat.

Ruime ervaring als programmamanager, coach, management consultant en manager in diverse sectoren; ziekenhuizen, financiële sector, telecommunicatie, IT-providers, industrie en (semi-)overheid.  Met respect voor de verschillen tussen de sectoren, probeer ik mijn ervaringen en opgedane kennis, toe te passen en geschikt te maken voor de zorgsector.

Omgevingen waarin het creëren van draagvlak op directieniveau, committeren en enthousiasmeren van medewerkers en resultaatfocus belangrijk zijn, zijn voor mij ideale omstandigheden om mijn toegevoegde waarde aan te tonen.

Kennisgebieden:

  • inrichten en sturen op klant/patiëntwaarde;
  • inrichting van informatievoorziening;
  • selectie en implementatie van standaard applicaties.

Logo-Black-14px

 

Onze mensen


Edy Kikken

edy

Managing Partner
Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Lees meer ➝

Arco Schenkel

arco

Managing Partner
Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant
Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant
Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant
Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant
Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant
Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant
Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Lees meer ➝