Pragus

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie
Joost van Oversteeg

Principal Consultant

Het leggen van verbindingen op alle niveau’s in zorgorganisaties maar ook ver daarbuiten, daar ligt mijn kracht. Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Ik ben een enthousiaste en gedreven gesprekspartner met een stevig fundament in de zorgsector. Na een aantal jaren als gediplomeerd verpleegkundige in een groot top klinisch ziekenhuis gewerkt te hebben, heb ik eind jaren ’90 de overstap gemaakt naar de Zorg-ICT.

Ik ben betrokken geweest bij de succesvolle introductie van een next generation ZIS/EPD in Nederland en het opstarten en verder uitbouwen van de bijbehorende sales en customer service organisatie.

Het proces van contracteren (waaronder het vormgeven van Service Level Agreements) en managen van complexe organisatiebrede ICT oplossingen is op mijn huid geschreven. Mijn sterke punten zoals out of the box denken, het bouwen en onderhouden van duurzame relaties, pragmatisme en het verbinden van personen en organisaties komen hier goed van pas.

In projecten acteer ik op de scheidslijn van de (klinische) operatie en IT waarbij mijn brede en actieve internationale netwerk een waardevol hulpmiddel is.

Kennisgebieden:

  • Aanbestedingstrajecten (RFI/RFP); contractering en Service Level Agreements (SLA);
  • Return on Investment analyse;
  • Procesontwerp en change management;
  • Programma- en project management van integrale ZIS/EPD implementaties;
  • Risico assesments en risico management.

Logo-Black-14px

 

Onze mensen


Edy Kikken

edy

Managing Partner
Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Lees meer ➝

Arco Schenkel

arco

Managing Partner
Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant
Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant
Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant
Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant
Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant
Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant
Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Lees meer ➝