Pragus

Maaike Köhne

DS (2) -v
Maaike Köhne

Management Consultant 

Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt. Ik motiveer  en faciliteer mijn omgeving op zo’n manier dat uitdagingen, mensen en oplossingen bij elkaar komen en op die manier het beoogde resultaat behaald wordt.

Ik heb veel ervaring opgedaan in veranderingstrajecten waarbij ik vooral geleerd heb om in een dynamische omgeving flexibel te zijn, in te springen op gedetailleerde vragen maar daarbij de klantvraag en de gezamenlijke doelstelling niet uit het oog te verliezen.

In ieder traject probeer ik van mezelf en mijn omgeving te leren waarbij ik open sta voor ideeën van anderen en aandacht heb voor de klantbeleving. Uit eerdere opdrachten is gebleken dat ik in staat ben om visie te ontwikkelen op het gebied van kennismanagement en digitale klantbediening vanuit een selfservice concept.

Ik zet graag mijn ervaringen in om vraagstukken op te lossen in een zorgomgeving waar de bediening en informatievoorziening naar de patiënt en professionals geoptimaliseerd kan worden. Hoe begeleid je het zorgpersoneel door een veranderende omgeving maar houd je daarbij de patiënt centraal? Een mooi vraagstuk waar ik samen met de opdrachtgever actief mee aan de slag wil.

Kennisgebieden:

  • Procesmanagement
  • Kennismanagement
  • Business implementatie digitale klantbediening, selfservice concept
  • Klantreizen in kaart brengen

Logo-Black-14px

Onze mensen


Edy Kikken

edy

Managing Partner
Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Lees meer ➝

Arco Schenkel

arco

Managing Partner
Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant
Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant
Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant
Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant
Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant
Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant
Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Lees meer ➝