Pragus

Maaike Köhne

portret_maaike_9587
Maaike Köhne

Ik ben een echte doener, dat wil zeggen ik ontwikkel mij het liefst door te doen. Een gevoelsmens. Niet bang om iets nieuws uit te proberen. Voor een nieuwe uitdaging heb ik daarom ook het Brabantse land verlaten voor de Veluwe. En naast mijn bijdrage in het zorgproces, onderneem ik ook in zorg voor paarden. Graag zorg ik voor een ander en het vinden van een oplossing voor problemen. En gaat dat niet in één keer goed, dan probeer ik het gewoon nog een keer. 

Favoriete quote: “Ik heb geleerd dat moed niet de afwezigheid van angst is, maar de overwinning ervan.”
– Nelson Mandela

Talenten
Het komt voor mij aan op actie en het kordaat nemen van beslissingen. En onbelemmerd doen waar ik goed in ben. Een drijvende kracht in projecten, enthousiast, gedreven en resultaat gericht. Ik houd van helderheid en oprechtheid in de samenwerking. Faciliteer en motiveer mijn omgeving op zo’n manier dat uitdagingen, mensen en oplossingen bij elkaar komen en op die manier het beoogde resultaat wordt behaald. Want wat wij uiteindelijk willen bereiken is goede zorg. Zorg dat continue in beweging is en zich beweegt naar een zorg ecosysteem.

Waar dat voor ons mensen een verandering is en wij zoeken naar balans en een gezond en lang leven is dat bij dieren, kuddes al van nature aanwezig.

Paarden zijn kudde dieren, waar een bepaalde orde is, ze beschermen elkaar voor gevaren van buitenaf. In een kudde bestaat een natuurlijke taakverdeling, een leider en een drijver. Daar wanneer er gevaar dreigt ze met elkaar communiceren middels lichaamstaal en ieder zijn plek weet leider voorop, moeders en kleintjes in het midden en drijver die afsluit, in een kudde zullen vluchten naar een plek waar het veilig is. Altijd alert op eventueel gevaar dat dreigt wat de kudde uit balans zou kunnen brengen. De balans (net als in een ecosysteem) willen behouden om te zorgen voor een gezond & lang leven.

Zo ook in onze maatschappij, bevolkingsgroepen ondersteunen elkaar, psychologisch, financieel, in bezittingen en arbeidsinzet. Om te zorgen voor optimale leefomstandigheden, in balans, voor een gezond & lang leven.

Opmerkelijkste opdracht
Mijn mooiste bijdrage tot nu is tijdens de implementatie van de ZorgPunt app, het vergroten van betrokkenheid van ouders in de zorg van hun vroeg geboren kind.

Logo-Black-14px

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

portret_marcel_9609

Management Consultant

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Maaike Köhne

portret_maaike_9587

Management Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝