Pragus

Marcel Verwijst

marcel
Marcel Verwijst

Management Consultant 

Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Het juiste tempo bepaalt de haalbaarheid van de verandering die ik graag organiseer en mobiliseer. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Mijn ervaringen (ruim 14 jaar) heb ik opgedaan in complexe projectmatige omgevingen. Deze projecten heb ik voltooid voor ziekenhuizen, telecombedrijven, productiebedrijven en de (semi-)overheid. Hierin vervulde ik diverse rollen; programma-, project-, teammanager en consultant.

Het beste tot mijn recht kom ik in omgevingen waar ik verbindingen kan leggen. Tussen business en IT, tussen process redesign en systemen, maar nog belangrijker tussen mensen.

Kennisgebieden:

  • implementatie van standaard ERP software (SAP, JD Edwards);
  • proces ontwerp (verkoop, inkoop, logistiek,service en finance);
  • vernieuwende (ICT) technologieën;
  • analyse en ontwerp van oplossingen die business en IT verbinden.

Logo-Black-14px

 

Onze mensen


Edy Kikken

edy

Managing Partner
Focus op de essentie, oplossingsgericht en werkend vanuit een stevige set van normen en waarden, dat is wat mij het beste omschrijft.

Lees meer ➝

Arco Schenkel

arco

Managing Partner
Oprecht en betrokken, politiek sensitief en mensgericht. Mijn pragmatiek, doel- en resultaatgerichtheid kenmerken mijn handelen.

Lees meer ➝

Marcel Verwijst

marcel

Management Consultant
Resultaatgericht en enthousiast maar in balans met de belangen van alle betrokken partijen. Samen het optimale resultaat behalen, dat drijft mij.

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

© 2015 Mark Prins Fotografie

Management Consultant
Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Vertrouwen geven en krijgen.

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

© 2015 Mark Prins Fotografie

Principal Consultant
Vanuit de unieke combinatie van mijn zorginhoudelijke en zorgICT achtergrond, ken ik de belangen en kan ik bruggen slaan.

Lees meer ➝

Maaike Köhne

DS (2) -v

Management Consultant
Mensen omschrijven mij als een drijvende kracht in projecten. Iemand die zich vastbijt in een opdracht, duidelijke doelen stelt en daarin de klant en het team meeneemt.

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

Pragus (4) LR

Management Consultant
Complexe vraagstukken in dynamische omgevingen: daar komt mijn kracht het best tot uitdrukking. Kracht gevoed door rust en snel schakelen tussen beschouwen, analyseren en doen.

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant
Samen geven we richting aan de verdere ontwikkeling van Pragus binnen de kaders. Je bent zelfstarter, ziet kansen, weet die te ontwikkelen en anderen te enthousiasmeren.

Lees meer ➝