Pragus

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers
Thomas Hartgers

Doelgericht, pragmatisch, menselijk, focus, gevoel voor het politieke landschap, een echte regelneef met humor, kortom het profiel van een goede projectmanager.

Mijn visie op een project is dat een project alleen succesvol kan zijn wanneer deze zijn meerwaarde voor de organisatie heeft bereikt. Hierbij is budget, planning en scope erg belangrijk maar mag nooit een doel op zich worden.

Favoriete quote: “Life without love is like a tree without blossoms of fruit.”
– Khalil Gibran

Talenten
Op de motor samen met vrienden op avontuur is iets waar ik echt heel blij van wordt. Nieuwe landschappen ontdekken, het vinden van mooie wegen, achteraf samen nagenieten en een goed gesprek.

Naast de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die een motorrijder standaard treft (beschermende kleding, motor controleren et cetera) komt bij het rijden in een groep een extra dimensie kijken: we zijn met elkaar onderweg met een bepaald doel. Gedurende de reis kan het doel veranderen, komen er nieuwe rijders bij of veranderen de regels (in de UK rijden ze echt links). Flexibiliteit om als groep met deze veranderende omstandigheden om te gaan, terwijl ondertussen het doel niet uit het oog verloren wordt. Daar gaat het om zowel tijdens mijn motortrips als ook voor verandertrajecten in zorgorganisaties.

Opmerkelijkste opdracht
Aanbesteding beeldenoplossing. Samen met de opdrachtgever, architecten en eindgebruikers was dit project een zoektocht naar de functionele wens, technische haalbare invulling en het financieel haalbare. Door in overleg te blijven, telkens weer de scope en projectdoelen op tafel te leggen was het mooi om te zien hoe we van discussie en gesprekken naar een aanbesteding op papier gingen en het vervolgens werkelijkheid werd.

Logo-Black-14px

Onze mensen


Edy Kikken

portret_edy_9619-2

Managing Partner

Lees meer ➝

Arco Schenkel

portret_arco_9669

Managing Partner

Lees meer ➝

Migchel Dirksen

portret_migchel_9643

Management Consultant

Lees meer ➝

Joost van Oversteeg

190215 Pragus Portret Joost_2048px

Principal Consultant

Lees meer ➝

Arnaud Hartog

portret_arnaud_4238

Management Consultant

Lees meer ➝

Thomas Hartgers

Profielfoto_2019_ThomasHartgers

Management Consultant

Lees meer ➝

Diane Breugelmans

portret_diane_9551

Office Manager

Lees meer ➝

Jij? Wij zoeken collega’s

staff-pic-placeholder-1

Management Consultant

Lees meer ➝