Migchel Dirksen

Rust, structuur en resultaat-focus zijn voor mij de belangrijkste componenten om te excelleren. Met mijn humor, flexibiliteit en aandacht voor de relatie weet ik de gewenste resultaten met het team te realiseren.
Als consultant, manager ad-interim, programma- en projectmanager heb ik ruime ervaring opgedaan in projecten op het snijvlak van Business en IT. Ik pak hierbij vaak de ‘proces’ kant om het resultaat te behalen, maar vind het leuk om de inhoud mee in te gaan.

Mijn talenten

Het uitzetten van de grote lijnen, focus op de lange termijn en altijd het positieve blijven zien, daar ben ik goed in.

Persoonlijke drijfveer

Ik vind het leuk om nieuwe structuren op te zetten en te implementeren, structuur is een belangrijke basis voor het creëren van transparantie en rust. Niet alleen voor mezelf maar juist ook voor de medewerkers binnen een organisatie.

Opmerkelijkste opdracht

Ik ben verantwoordelijk geweest voor een EPD-optimalisatietraject waarbij we data uit het systeem gebruikten om het werkproces te verbeteren. Hiervoor hebben we met een klein team middels Agile rituelen een werkwijze opgezet waardoor we binnen twee weken resultaten konden boeken en het werkproces van eindgebruikers hebben versneld.
Connect met mij op Linkedin

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan Pragus. Naar ervaren mensen met wie de klik er is. We willen elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Wil je mede vormgeven aan Pragus? Én het verschil maken voor onze opdrachtgever en de patiënt?

MailtoFacebook