Edy Kikken

“Ik ben een ervaren consultant die niet bang is om de vinger op de zere plek te leggen. Altijd met maar één doel: prestaties te verbeteren met pragmatische oplossingen. Ik heb ruime ervaring als programmamanager, coach, management consultant en manager in diverse sectoren. Innovatie en klantgerichtheid vormen de rode draad in mijn werk.”
“Als het creëren van draagvlak op directieniveau, committeren en enthousiasmeren van medewerkers en resultaatfocus belangrijk zijn, ben ik je man.”

Mijn talenten

Ik ben een pionier, goed in staat risico’s te wegen en noodzakelijke maatregelen te definiëren en te nemen. Dat vernieuwen, onderzoeken of experimenteren doe ik niet zomaar; dat doe ik vanuit een visie of concept.

Persoonlijke drijfveer

Met ruimte voor het individu en zorg voor elkaar daadwerkelijk verbeteringen realiseren. Daar hoort dwarskijken bij maar ook ondernemen en samenwerken.

Opmerkelijkste opdracht

Ik ben verantwoordelijk geweest voor een opdracht voor een organisatie op het grensvlak van zorg en welzijn. We hebben prachtige concepten ontwikkeld. Maar het allerbelangrijkste was het feit dat bij het team van de opdrachtgever het inzicht ontstond dat bij elke vernieuwende stap die gezet werd, bij de diverse stakeholders getoetst moest worden naar zijn/haar mening/inzicht. Alleen dan weet je of je innovatie wel enig nut en kans van slagen heeft.

Connect met mij op Linkedin

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan Pragus. Naar ervaren mensen met wie de klik er is. We willen elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Wil je mede vormgeven aan Pragus? Én het verschil maken voor onze opdrachtgever en de patiënt?

MailtoFacebook