Wie zijn wij

Pragus handelt vanuit de overtuiging dat door verbinding de zorg verder geoptimaliseerd kan worden met de patiënt als uitgangspunt. Want voor de patiënt werken we aan de verbetering van de door hem/haar waargenomen kwaliteit van de zorg. Goede zorg voor iedereen die dat nodig heeft, geleverd door zorgverleners die met elkaar samenwerken ondersteund door adequate digitale middelen.

Een in de praktijk werkende oplossing die het verschil maakt voor patiënten is het doel. Geaccepteerd door de mensen die ermee werken en ervan afhankelijk zijn. We vinden het belangrijk de verbinding te zoeken tussen de diverse belangen in uw organisatie.

Gericht op vernieuwing in het zorg-ecosysteem waarin de patiënt een gelijkwaardige rol heeft. Focus op de kwaliteit zoals de patiënt die ervaart. Hoe kan de patiënt zo goed mogelijk geholpen worden, de ervaren kwaliteit gemaximaliseerd en de kosten worden verlaagd?

Alleen een mensgerichte aanpak is succesvol. Juist in zorgorganisaties maken mensen het verschil, zeker wanneer zij worden ondersteund met de juiste informatie.

Afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen, zeggen wat we doen en zijn eerlijk over hetgeen we niet doen of kunnen. De juiste verwachting gaat hand in hand met het juiste (afgesproken) resultaat.

Het Pragus team

Edy Kikken

Managing partner

Arco Schenkel

Managing partner

Marlous Beaumont

Management Consultant

Thomas Hartgers

Management Consultant 

Erik Stroeken

Management Consultant 

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan Pragus. Naar ervaren mensen met wie de klik er is. We willen elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Wil je mede vormgeven aan Pragus? Én het verschil maken voor onze opdrachtgever en de patiënt?

MailtoFacebook