Erik Stroeken

Een helder vertrekpunt, aandacht voor mensen en goede communicatie zijn de belangrijkste ingrediënten om samen duurzame resultaten te behalen. Samen met opdrachtgevers kijk ik als procesbegeleider of projectmanager hoe we deze aspecten kunnen faciliteren en waar de prioriteiten liggen. Informatievoorziening en ICT zijn voor mij sterke facilitators voor verandering.

Als professional vind ik verbinding een centraal thema; verbinding met mensen en hun drijfveren; verbinding met het nut en de noodzaak van verandering; verbinding als team dat gezamenlijk een resultaat wil bereiken.

Die verbindende rol vul ik met plezier in en geeft me veel energie.

Mijn talenten

Dankzij mijn analytische geest en relativerend vermogen kan ik goed prioriteren en structuur aan brengen. Daarnaast ben ik in staat om een leidende en begeleidende stijl af te wisselen om zo resultaten te behalen en ondertussen mensen te laten groeien.

Persoonlijke drijfveer

Ik haal er energie uit andere mensen te faciliteren in het behalen van resultaten. Binnen de zorg heeft dit de bonus dat ik mensen mag helpen die als levenswerk mensen helpen.

Opmerkelijkste opdracht

Het begeleiden van de transformatie van een ICT-organisatie in de forensische zorg van “traditionele” beheerders naar Innovatieteam dat in samenwerking met zorgverleners continu waardevolle verbeteringen van ICT en werkwijze  realiseert ten behoeve van de zorgverlening.

Connect met mij op Linkedin

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan Pragus. Naar ervaren mensen met wie de klik er is. We willen elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Wil je mede vormgeven aan Pragus? Én het verschil maken voor onze opdrachtgever en de patiënt?

MailtoFacebook