Marlous Beaumont

Mijn ambitie is om met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen een bijdrage te leveren aan een verbeterslag in processen die niet optimaal verlopen. Het goede voorbeeld geven met een structuur die past binnen de huidige tijd, door me te focussen op innovatie en het creëren van een gezonde omgeving waarin ieders sterke punten benut kunnen worden.

Mijn talenten

Door goede vragen te stellen en echt te luisteren komen we samen tot een probleemstelling waar we met de juiste prioritering naar de juiste oplossing toe kunnen werken. Hierbij is het belangrijk dat de grootste winst wordt behaald voor de organisatie in zijn eigen context.

Persoonlijke drijfveer

Ik wil meer ruimte voor gezondheid in de zorg in plaats van focus op ziekte, met als uitgangspunt persoonlijke aandacht. Hiervoor is vaak een andere aanpak nodig, waarbij efficiëntie en digitalisering een rol spelen om het zowel voor medewerkers als voor de patiënten/cliënten makkelijker te maken.

Opmerkelijkste opdracht

Met mijn start bij Pragus mocht ik meteen naar twee uiteinden van het land, een in de ouderenzorg in
Drenthe, de ander in de forensische zorg in Limburg. Twee totaal verschillende takken van sport, die
veel meer overlap hebben dan je zou verwachten. Hiervan is de belangrijkste dat medewerkers hart hebben voor
hun patiënten en cliënten, dus de mensen waarvoor zij zorg dragen.

Connect met mij op Linkedin

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan Pragus. Naar ervaren mensen met wie de klik er is. We willen elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Wil je mede vormgeven aan Pragus? Én het verschil maken voor onze opdrachtgever en de patiënt?

MailtoFacebook