Thomas Hartgers

Mijn jarenlange ervaring als projectmanager uiten zich in doelgerichtheid, pragmatisch, menselijk, focus, gevoel voor het politieke landschap, een echte regelneef met humor.
Mijn focus op het eindresultaat stelt me in staat de vinger (constructief) op de zere plek te leggen. Dit stelt me in staat om te doen wat nodig is. Vaak in de rol van projectmanager maar ook die van consultant en coach.

Mijn talenten

Wanneer er een crisis is ben ik in staat te zien wat er nodig en mogelijk is om de crisis te baas te worden. Bieden van structuur, rust en de juiste focus geven richting waarbij ik de menselijke maat niet uit het oog verlies.

Persoonlijke drijfveer

Ik wil iets bijdragen aan de maatschappij, iets wat mensen echt raakt. De zorg is voor mij daarom de plek waar ik dit wil doen.

Opmerkelijkste opdracht

Aanbesteding beeldenoplossing. Samen met de opdrachtgever, architecten en eindgebruikers was dit project een zoektocht naar de functionele wens, technische haalbare invulling en het financieel haalbare. Door in overleg te blijven, telkens weer de scope en projectdoelen op tafel te leggen was het mooi om te zien hoe we van discussie en gesprekken naar een aanbesteding op papier gingen en het vervolgens werkelijkheid werd.
Connect met mij op Linkedin

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan Pragus. Naar ervaren mensen met wie de klik er is. We willen elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Wil je mede vormgeven aan Pragus? Én het verschil maken voor onze opdrachtgever en de patiënt?

MailtoFacebook